Мій кошик
Пошук:
Харчові технології та інженерія
Сортувати по: найменуванню (Зрост | Спад), ціні (Зрост | Спад), рейтингу (Зрост | Спад)
Відбір проб та визначення показників якості... 001670
Визначення вмісту сирого протеїну і сирої... 001650
Виробництво консервів "Зелений горошок" 001668
Виробництво концентрованого яблучного соку 001656
Виробництво м’ясних продуктів 001646
Виробництво натуральних овочевих консервів 001655
Виробництво сиру "Чедер" 001669
Виробництво сиру кисломолочного на сучасних... 001667
Все про цукор 001658
Культура обслуговування споживачів в місцях... 001671
Мікробіологічне дослідження молока та молочних... 001648
Металеві зерносховища 001647
Методи відбору проб та визначення показників... 001657
Напівфабрикати з філе птиці 001665
Оздоблення тістечок. Приготування білкового... 001660
Перетворення органічних сполук при виробництві... 001649
Потоково-механізована лінія з виробництва... 001661
Потоково-механізована лінія з виробництва... 001651
Приготування напівфабрикатів з яловичини 001662
Ресторан як заклад сервісного обслуговування... 001663
Технологічна схема виробництва варених і... 001659
Технологічний процес приготування страв з яєць 001666
Технологія виробництва селянського масла 001653
Технологія виробництва сухого знежиреного молока 001652
Технологія макаронного виробництва. Виробництво... 001664
Фасування і транспортування вин 001654